Per què plores? (Els petitons Book 5) (Catalan Edition) por Pia Vilarrubias

Per què plores? (Els petitons Book 5) (Catalan Edition) por Pia Vilarrubias

Titulo del libro : Per què plores? (Els petitons Book 5) (Catalan Edition)
Fecha de lanzamiento : November 28, 2018
Autor : Pia Vilarrubias
Número de páginas : 15
Editor : Edittionarius

Obtenga el libro de Per què plores? (Els petitons Book 5) (Catalan Edition) de Pia Vilarrubias en formato PDF o EPUB. Puedes leer cualquier libro en línea o guardarlo en tus dispositivos. Cualquier libro está disponible para descargar sin necesidad de gastar dinero.

Pia Vilarrubias con Per què plores? (Els petitons Book 5) (Catalan Edition)

El germà petit de la Tina no vol dormir i plora que plora, res el consola. La Tina ho endevina; el petit vol un petó!

Una història sobre la tendresa, l’alteritat i l’empatia.

Amb la col·lecció Els Petitons hem recuperat els contes sense paraules de la Pia Vilarrubias publicats per la Editorial Joventut fa 40 anys. Dibuixen fets quotidians com llevar-se, rentar-se, vestir-se o anar a l’escola; perquè els nens els puguin explicar als seus amics, germans, pares i Mestres. Fent servir la seva pròpia llengua i segons les seves possibilitats.
Les històries sense paraules els resultaran familiars i son un estímul per a moure als nens de 1 a 4 anys a parlar i una ocasió pels adults de trobar-se amb ells en un espai comunicatiu de qualitat, sense presses. Es tracta d’observar i trobar un sentit en cada imatge perque“és parlant que els menuts aprenen a trobar maneres de dir”.

Sobre l'autora

S’inicia en la il·lustració a principis de 1970 amb ocasió d’una llarga estada a Ginebra que li permet ampliar la seva formació a l’Institut Jean-Jacques Rousseau. A l’escola adjunta “École Maternelle Maison des Petits” de Ginebra es posa en contacte amb les corrents psico-pedagògiques més innovadores del moment. El pensament de Jean Piaget li aportarà una nova mirada sobre la manera d’entendre l’educació i l’ofici de mestra.

És llavors que uneix la seva doble vocació de dibuixant i pedagoga en la creació d’una col·lecció de curtes històries dibuixades, que, a manera de metàfores, permeten connectar petits i grans amb situacions afectives i de descoberta pròpies del món infantil.

50 Històries publicades fins ara.